Cariere

Cariere la Metalcomp International

Misiunea Metalcomp este de a oferi clientilor nostri experienta si servicii de prima clasa. Iar succesul nostru este determinat de oameni, o echipa tanara, activa si deschisa, fiind cheia succesului la Metalcomp.

Suntem lideri pe piata materialelor de reciclare in zona de vest a tarii si un jucator important pe piata constructiilor si transporturilor.Am ajuns aici fiindca ne-am bazat pe tehnologia performanta, permanent modernizata. Ne-am bazat la fel de mult pe puternica si profesionista echipa Metalcomp.

Aici ne bazam pe omul potrivit la locul si timpul potrivit. Ne recunoastem reciproc capacitatile si experienta, ceea ce da putere echipei noastre si forta de a depasi limitele si obstacolele. Dam mereu dovada de exigenta in selectarea de noi angajati, cautand ca acestia sa fie competenti, perfectionisti pentru a aduce un plus de valoare companiei noastre. Astfel, misiunea noastra, aceea de a oferi maximum de calitate in serviciile oferite este indeplinita in fiecare zi.

Daca iti doresti sa faci parte din aceasta echipa, cauta pe website-ul nostru job-urile disponibile (se vor afisa in momentul in care facem recrutari) sau trimite un email la [email protected], mentionand in titlu postul pentru care ai aplicat.