Despre Metalcomp

Cine suntem?

Metalcomp International Headquarters

Metalcomp International, este o companie cu peste 17 ani de activitate, avand ca domeniu principal de activitate recuperarea si reciclarea deseurilor si resturilor metalice feroase si neferoase, hartie-carton si plastic. Astazi, Metalcomp detine cele mai performante echipamente pentru dezmembrari si transformarea deseurilor (echipamente uzate, autovehicule, etc) in metale.

Din 2007, Metalcomp a investit in tehnologie de constructii, demolari si transport, detinand astazi o flota de 125 de autovehicule si peste 100 de containere pentru transport containerizat.

Punem mare accent pe factorul uman si de aceea avem in structura organizatorica personal cu o inalta calificare profesionala. Cu ajutorul celor peste 160 angajaţi am reusit sa construim o societate cu renume pe plan national si internaţional, iar colaborarea cu firme importante din industria siderurgică nationala si europeana confirma seriozitatea si competitivitatea firmei noastre.

Tehnologia este importanta in acest domeniu. Pentru acest lucru, am investit tot timpul in tehnologizare si modernizare, astazi detinand cele mai performante echipamente de reciclare din vestul tarii, unele chiar la nivel national.

Echipamentele specifice includ prese, echipamente de compactat materiale, echipamente de selectie automatizata a metalelor sau nemetalelor, echipamente de logistica in cadrul parcului industrial.

Valorile noastre sunt:

1. Seriozitate, pentru ca seriozitatea este cel mai important avantaj pe care il poate avea un partener
2. Flexibilitate, incercam sa asiguram solutii perfect adaptate nevoilor clientului, fiecare client fiind unic
3. Avantaj pentru client, pentru ca avem solutii integrate (reciclare, transport, constructii si demolari), astfel incat asiguram economii substantiale pentru client