Va oferim suportul necesar pentru orice lucrare, avantajos si la termen. Verifica lista cu utilaje de inchiriat aici Inchiriaza utilajeTransport general si specializat

Transport rutier national si international.

Metalcomp asigura transport general de marfuri si transport specializat pentru clientii grupului si logistica proprie (transporturi feroase si neferoase de la parteneri cat si transporturi pana la punctele de descarcare din industria siderurgica).

Parcul de autovehicule de mare tonaj al companiei noastre este compus din peste 90 autocamioane moderne cu capacitate de incarcare de 20 tone si volum util de 90 metri cubi, destinate transporturilor interne si internationale.

De asemenea detinem, camioane pentru transport containerizat, Metalcomp avand una din cele mai mari retele de containere din vestul tarii, cu peste 100 de containere.

Astazi, putem afirma ca Metalcomp are capabilitatile necesare sa transporte orice, oriunde si in orice volum. Partenerii nostri au avantajul unei flexibilitati in colaborarea cu noi (contracte speciale, containere lasate la clienti pentru incarcare, asigurare de flota dedicata, transport de mare tonaj, transport deseuri, asigurare utilaje incarcare la sediul clientului, asigurare echipe specializate de incarcare/descarcare).

Fiecare partener Metalcomp are propriile nevoi si incercam sa fim solutia perfect adaptata exact acelei nevoi. De aceea, partenerii nostri au un avantaj avand suportul Metalcomp zi de zi.

Inchiriaza utilaje Metalcomp pentru orice tip de lucrare !

Aveti garantia unor parteneriate avantajoase si servicii sigure si de calitate Metalcomp va asigura echipamente si utilaje complete pentru orice tip de constructie . Am incercat sa identificam nevoile exacte ale clientilor nostri si sa intervenim cu echipamente si utilaje in fiecare etapa a constructiei (de la demolari, excavatii, decopertare, pana la utilaje speciale pentru acces in locatii greu accesibile si camioane transport de mare tonaj). O echipa de soferi bine pregatiti va asigura experienta necesara pentru a realiza lucrarea in conditii de calitate si incadrare in termenele asumate. Cu alte cuvinte, Metalcomp poate oferi suportul necesar pentru orice lucrare, avantajos si la termen.

Inchiriaza utilaje! Verifica aici

Lista Utilajelor de inchiriat